Over ten Broeke

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Dat is het motto van ten Broeke Schilderwerken. Een motto waar eigenaar en oprichter Wouter ten Broeke volledig en vol passie achter staat.

Wouter ten Broeke
Als jongetje van 12 stond ik al met een kwast op de ladder. Ik was geboren voor het schildersvak. Na het behalen van mijn vakdiploma’s ben ik in 1998 al mijn eerste schildersbedrijf gestart. Na een sabbatical van 3 jaar ben ik in 2005 het huidige ten Broeke Schilderwerken begonnen. In die drie jaar sabbatical heb ik me verder verdiept in het vak en heb ik me gerealiseerd dat voor mij het schildersvak het allermooiste vak van de wereld is. Met die passie leid ik nu het bedrijf van mijn dromen.

Ik ben een perfectionist en dat verwacht ik ook van mijn medewerkers. Die eigenschap maakt ten Broeke Schilderwerken zo bijzonder. Kwaliteit in alle aspecten van ons werk, daar hecht ik waarde aan. Dat zie je terug in de offerte, de uitvoering en de nazorg, maar bovenal in de relatie die ik opbouw met mijn klanten. Een relatie gebaseerd op vertrouwen die langer stand houdt dan de garantieperiode.

Een continue leerproces
Het schildersvak staat niet stil. Nieuwe technieken, nieuwe materialen, nieuwe normen; we houden onszelf niet alleen maar op de hoogte, maar gaan ook een stapje verder. Met een kritische blik bekijken we hoe we deze technieken optimaal kunnen toepassen in ons werk. Dat geldt ook voor de oude, ambachtelijke technieken die we nieuw leven inblazen.