Medewerkers

Onze medewerkers zijn ons visitekaartje. Daarom hechten we net zo veel waarde aan hun voorkomen en klantvriendelijkheid als aan hun ervaring en vakmanschap.

ten Broeke Schilderwerken legt de lat heel hoog. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Onze medewerkers passen bij die visie. Al onze schilders hebben jarenlange ervaring in het schildersvak. Bovendien worden ze nog steeds maandelijks intern bijgeschoold op specifieke aandachtsgebieden.

Kwaliteit gaat verder dan een goed product afleveren. Onze medewerkers voelen zich te gast in uw woning en gaan op die manier ook om met u en uw spullen. Ze gaan altijd netjes gekleed, hebben geen radio aan, praten correct Nederlands en respecteren uw privacy.

VACATURES

Bij ten Broeke Schilderwerken zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers.
Profiel :
Je bent een ervaren, nette, goed verzorgde schilder met een keurige persoonlijke presentatie, die ervaring heeft in het particuliere werk en graag een hoge kwaliteit levert. Je zoekt een uitdaging in je werk en in de omgang met klanten ben je zeer bedreven. Je bent in het bezit van een b rijbewijs en beschikt over eigen vervoer om in en rond Arnhem op de werkplek te komen.
VCA en andere vakopleidingen zijn een pré.
Als je kunt glas zetten en behangen is dit zeker een extra bij jouw sollicitatie maar geen must.

Herken jij jezelf in dit profiel en zoek je een leuke baan in een bedrijf met mooie opdrachten en een leuk team,
Stuur dan snel je sollicitatie (met cv en motivatie) naar info@tenbroeke-schilderwerken.nl (je krijgt altijd een reactie)
sollicitaties per telefoon worden niet geaccepteerd.