Referenties

Voor de juiste impressie klikt u op de foto’s

Gouden Handen te ‘s-Heerenberg.

In dit prachtige monumentale rijksgebouw hebben wij een drietal wanden voorzien van digitaal geprint fotobehang. Deze schitterende afwerking geeft een extra dimensie aan de ruimtes. Alle denkbare afbeeldingen zijn mogelijk mits er maar een hoge resolutiefoto van beschikbaar is.

Particuliere woning te Schaarsbergen.

Na al jarenlang witte muren te hebben gehad, waren de bewoners ook toe aan eens iets nieuws iets warms. Door de wand in het leefgedeelte van deze woonkamer roodbruin te sauzen ontstond er een totaal andere sfeer in de kamer. Naast meer warmte leek de ruimte ook groter. Daarnaast komt de schouw ook mooier uit.

bedrijfspand duiven schilderwerk reinigen voorbedrijfspand duiven schilderwerk reinigen opfrissen klaarBedrijfspand te Duiven.

De klant kwam met de vraag : “kunt u ook alleen mijn pand reinigen ? ” Uiteraard leveren wij deze dienst ook bij ten Broeke schilderwerken, echter kon ik mijzelf niet inhouden voor te stellen dat als we het pand in zijn geheel reinigen en dan de blauwe aluminium beplating schilderen, dit een veel grootser effect zou hebben. Het pand lijkt weer als nieuw en heeft een opvallende maar toch keurige uitstraling gekregen. Bewust is er gekozen voor een harde blauwe kleur, zodat het pand ook opvalt. Kijkt u zelf maar eens naar de vooraf foto en naar het eindresultaat ! Wellicht iets voor uw object ?

holthuizen achterzijde partikulier schilderwerk arnhemholthuizen arnhem particuliere woning schilderwerk voor epoxy houtrot herstelParticuliere woning in de Wijk Holthuizen Arnhem.

Deze woning was toe aan onderhoud, naast dat de oude verflagen al aardig vaal begonnen te worden door de weersinvloeden, begonnen er ook meerdere gebreken te ontstaan in de verflagen. De ondeugdelijke verflagen zijn verwijderd en het geheel is gereinigd en geschuurd. Op sommige plaatsen zijn rotte plekken uit gefreesd en met een 2 componenten epoxy hersteld. het geheel is voorzien van 2 lagen verf en ziet er weer schitterend uit. De woning leeft en spreekt weer.

 

kerk zijaanzicht renovatie staal schilderwerk eldendeur hooglans kerk  schilderen renovatie onderhoud schilderwerkkerk elden stalen kozijnen renovatie schilderwerkBonifatiuskerk te Elden.

Ook bij deze kerk werd ten Broeke schilderwer ken gevraagd renovatiewerk uit te voeren aan verschillende onderdelen van het object. Hierbij was de gedegen vakkennis, uiterste zorg en het respect van de werklieden voor de kerk en haar gemeente van groot belang.

 

 

renovatie schilderwerk Schaarsbergen particuliere villaParticlurier villa te Schaarsbergen.

Bij deze opdracht hebben we de luiken aan de woning op de werkplaats behandeld en gespoten met aircoat apparatuur. Aan de woning zelf is al het houtwerk geschilderd, onder andere dekkend schilderwerk op hout in meerdere kleuren, blank gelakt houtwerk aan de achterzijde van de woning en dekkend schilderwerk op de stalen garagedeur. De slechte plekken in het houtwerk en ook de verstekken zijn open gefreesd en gevuld met een epoxy vulmateriaal. Dit zorgt ervoor dat de verstekken verstevigd zijn en de kans op openscheuren geminimaliseerd wordt. Wat uiteraard ten goede komt tot het behoud van het schilderwerk en dus de woning.

 

zolder airless spuiten plafond schilderwerk particulier sausZolder airles spuiten ten broeke schilderwerken saus metamorfoseFitness zolder particuliere villa te Duiven

Bij schilderwerk, behoort ook het airless spuiten, van wanden en plafonds met saus. In dit project hebben wij de groene plafonds van de zolder in anderhalve dag tijd, wit gespoten. Wat door het oppervlak een grote klus lijkt, valt in de praktijk reuze mee. Een ware metamorfose.

 

koepelkerk buitenschilderwerk monumentaal restauratie glas in loodRenovatie/restauratie Koepelkerk te Arnhem

Volledige restauratie van de gehele binnen- en buitenkant van dit monumentale pand. Naast het “normale” schilderwerk volledig voorzien van een nieuwe beschermlaag, hebben we alle glas-in-lood panelen gemaakt en geplaatst en de cassttes in de kopel gerenoveerd met renovatievlies. Daarnaast hebben we de lantaarn aan de buitenzijde bezand. Dit is een tchniek waarbij zand op een gelijkmatige manier in de natte voorlaklaag wordt gespoten. Hierdoor breekt het alle weersinvloeden en wordt de totale laagdikte verhoogd. Zo kan een betere bescherming voor langere periode worden geboden. Ook het orgelfront hebben we gereinigd en gerestaureerd.

 

behangen hotel modez hoogglans wandafwerkinghotel modez kamer 21 spijkers en spijkers wandafwerking behangWandafwerking Hotel MODEZ te Arnhem

Alle kamers in dit hotel zijn op verschillende wijze afgewerkt en ingericht. Zij hebben hierdoor stuk voor stuk een volledig andere uitstraling en belevingsgevoel. Ten Broeke Schilderwerken heeft in dit prachtige hotel alle wandafwerking uitgevoerd. Hierbij werden zowel kamers behangen met een patroon, met meerdere kleuren muurverf gesausd en zelfs volledig hoogglans geschilderd. Wij kijken met trots terug op dit prachtige project.

 

schilderwerk partikuliere woning schilderwerk blanke lak verweerd houtblanke lak red ceder verweerd grijs schuren houtSchilderwerk particuliere woning te Arnhem

Het volledig terug schuren van de blank geschilderde “red ceder” houten delen. Deze waren volledig verweerd en grijs uitgeslagen (zie foto rechts). Vervolgens hebben we het geheel met 3 lagen blanke lak behandeld waardoor dit prachtige eindresultaat is behaald.

 

 

frezen verstekken windscheuren primer monumentaal schilderwerkMonumentaal kantoorpand te Arnhem

Het volledig verwijderen van alle verflagen en weer opbouwen van een compleet verfsysteem. Hierbij werden alle verstekken en windscheuren in het hout open gefreesd en behandeld met een houtrot en vochtwerende primer. Op deze manier is het monumentale pand volledig gerenoveerd en ziet het er weer schitterend uit. Het kan er weer jaren tegenaan. Schilderwerk zoals het hoort.

 

bamboebehang wandafwerking speciale techniek Behang directieverdieping “King Cuisine” Tilburg

Op deze bijzondere en natuurlijk ingerichte verdieping, hebben wij het genoegen gehad om de wanden af te mogen werken met “bamboebehang”. De naam zegt het al, het is een behang waarop echte stroken bamboe zijn vast geweven. Het was een hele uitdaging, maar zoals u ziet is het resultaat schitterend. Als u op de foto rechts klikt, ziet u in detail hoe de stroken bamboe op de rijstpapieren rug is geweven.

 

Schilderwerk/onderhoud particuliere woning te Schaarsbergen

Bij deze woning in het prachtige Schaarsbergen, verzorgen wij al het onderhoud en schilderwerk. We hebben zowel de houten onderdelen geschilderd als de buitenmuren met hoogwaardige kwaliteitsverf gesausd. Voor een duurzaam behoud van het schilderwerk reinigen wij het geheel jaarlijks.