Schilderwerk

Het schilderwerk van ten Broeke is van het hoogste niveau. Niet alleen het zichtbare werk draagt die kwaliteit, maar juist ook die delen die voor het oog verborgen blijven; de onderlaag, de praktisch onbereikbare plekken als een zolderraam en de afwerking. Vanzelfsprekend maken we alleen gebruik van de beste materialen. Nog belangrijker voor de hoge kwaliteit is onze accuratesse en oog voor detail. We zijn minder snel tevreden dan uzelf.

 

 

Preventieve technieken
Zonlicht en water zijn de grootste boosdoeners voor de achteruitgang van uw buitenschilderwerk. Op den duur kan daar geen verf tegenop. Ten Broeke Schilderwerken gebruikt echter preventieve technieken die het proces vertragen. Bovendien zorgen deze technieken ervoor dat het voorwerk, de grootste kostenpost bij schilderwerk, in het vervolgonderhoud minimaal is. Zo verdient U de meerkosten van het eerste onderhoud eenvoudig terug.

Unieke nazorg
Van ten Broeke Schilderwerken ontvangt u standaard een aantal jaren garantie. Gedurende die periode nemen we jaarlijks contact met u op om eventueel het schilderwerk schoon te maken. Het verplicht u tot niets. Vóór het verlopen van de termijn voeren we een einde garantiecontrole uit. Alle eventuele punten die binnen de garantie vallen worden dan nog kosteloos hersteld. Tevens ontvangt u dan een advies over een onderhoudsplan voor de komende jaren.

Onderhoudsplan
Als u uw schilderwerk goed en tijdig laat onderhouden bent u nooit te veel geld kwijt. Een huis dat goed in de verf zit oogt niet alleen mooi, maar vergt ook weinig onderhoud. Laat u iedere 5 jaar uw schilderwerk onderhouden, dan bent u slechts een fractie kwijt van het bedrag dat u uitgeeft na 7 jaar. Kleine onvolkomenheden worden dan tijdig ontdekt en bewerkt om erger te voorkomen.